Barnkalas

Festdukat på grillplatsen

Lokalhyra och djurträffar

Vi hyr ut lokaler, främst till barnkalas men även till andra ändåmål om det funkar med tider och era önskemål. Hör av er till 0762771769, vardagar mellan 8-16.

Om du vill låna lokal för att anordna ett event som våra medlemmar kan ta del av så behöver du inte betala någon hyra, det kan till exempel gälla en föreläsning, loppis eller utställning.

Vi har en grillplats på gården som är allmän plats, där kan du inte boka plats utan är ni flera som vill grilla så får ni samarbeta. Vi säljer en påse ved för 50 kr.

Barnkalas

I nuläget har vi tre prisnivåer på barnkalas. Du bokar genom att ringa eller smsa 0762771769. Vid bokning betalar du en del av hyran som bokningsavgift. Vi kontaktar dig på fredagen innan din bokade tid och stämmer av. Om allt är ok och ni ska ha kalaset är det då du swishar resterande summa. Vårt swishnummer är 123 539 87 97.

Info om lokalerna

Ni har tillgång till grillplats samt en lokal med sittplats för ca 20 personer. OBS att i samma ingång som kalaslokalen finns även vår besökstoalett så ni kan inte låsa ytterdörren utan det måste vara öppet till toaletten. Ni kan hänga för en gardin så att övriga besökare ser att det är upptaget i lokalen.

Om ni är ett stort sällskap eller om ni vill ha extra plats kan ni välja att ha kalaset i en större lokal i Ladan, det finns bord och stolar för runt 100 personer vid behov. Ni får då själva plocka fram och tillbaka bord och bänkar. Den stora lokalen är inte isolerad och uppvärmd men väldigt trevlig sommartid!

Lekladan och utemiljöerna delas med övriga besökare. I ladan finns en madrass att hoppa på, sandlåda och lekstuga. Utomhus finns en lekplats med gungor, ett skogsområde och djurhagarna där djuren är under dagtid.

I den lilla lokalen finns kokplatta, kyl, frys, micro, diskho och kaffebryggare. Dock finns inga köksredskap eller kastruller.

I vedpåsen ingår ved, tidning, småskräp att tända med, tändstickor/tändare och en sopsäck. Ni samlar ihop ert skräp i sopsäcken och lämnar vid soprummet/stallet när ni är klara.