Bli medlem

Stötta Ladan - Bli medlem!

Ladan behöver ditt stöd!

Vi är totalt beroende av våra medlemmar för att fortsätta driva Ladan! Även om du inte är med på så många aktiviteter eller sitter i någon styrelse är det viktigt för oss när vi söker bidrag att visa hur många vi är som bryr oss om Ladans framtid. 

Så du kan gå med bara som stödmedlem, men vill du så kan du även ta del av:

Medlemsskapet gäller per år. Har du gått med på hösten så räknas det som att du varit medlem hela året. Medlemslistan nollställs varje årsskifte.

Gåvor och annat stöd


Såklart går det bra att när som helst swisha en valfri summa till 

123 539 87 97! Ditt stöd betyder jättemycket för att kunna fortsätta driva Ladan.

Andra sätt att stödja oss är att delta i våra aktiviteter, köpa varor och tjänster av oss eller ta kontakt med oss för att se om det finns något du kan hjälpa till med. Kanske sitter du på skills som vi just nu behöver i föreningen!

I mån av tid kan vi ta emot volontärer som vill hjälpa till på gården. Det finns alltid något att göra så tveka inte att höra av dig  om du vill komma förbi och pyssla med något. 

Vi tar även in praktikanter, personer i arbetsträning och ett par dagar varje vecka har vi fantastiska personer från daglig verksamhet som kommer och hjälper oss. 

Är du intresserad så kontakta stallpersonalen på telefonnummer 0762-771769 eller via mail på stallansvarig@ladanibacka.se.